Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській ОДА почали активно шукати крайніх у комунальних негараздах

Тернопільські правоохоронці будуть перевіряти ефективність використання теплової енергії. Відповідне доручення дав очільник області Степан Барна.
Необхідність у такій перевірці озвучив на колегії облдержадміністрації голова громадської ради при Тернопільській ОДА Валерій Федорейко.

За його словами, на колегіях неодноразово озвучували стан речей, які відбуваються у обласному КП «Тернопільтеплокомуненерго».

– Я хочу, щоб ми зробили посилання до правоохоронних органів з проханням перевірити ефективність використання теплової енергії в Тернополі, – зазначив Валерій Степанович. – Те, що робиться у «Тернопільтеплокомуненерго», не піддається жодному логічному поясненню. Однак така проблема існує не лише в Тернополі. Катастрофа нашої країни в тому, що 53 мільярди гривень ми виділили на армію і стільки ж на субсидії. Але якщо підійти до цієї ситуації правильно, то можна зекономити 40% газу тільки при ефективному використанні теплової енергії, а відтак лише в області за сезон заощадити  300-400 мільйонів гривень. На підтвердження цього є всі необхідні документи й, гадаю, що вже наступного тижня ми передамо їх до обласної поліції.

Галина ТИХА

Ще один агрохолдинг на Тернопільщині очікує крах?

Кубок світу з біатлону: проти Росії повстав цілий світ