Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний водій “Ланоса” зіткнувся з маршруткою №13

Вчора ввечері у Тернополі на вулиці Замкова сталася чергова аварія. Там водій автомобіля «Daewoo Lanos» зіткнувся з маршруткою №13.

дтпАварія сталася о 18.20 біля пологового будинку. Водій легківки, рухаючись на великій швидкості, виїхав на зустрічну смугу й лоб у лоб зіткнувся з маршруткою №13, пише “НОВА Тернопільська газета”.

Внаслідок ДТП утворився великий затор. На місці події працюють патрульні поліцейські, які, власне, регулюють дорожній рух. Приїхала також слідчо-оперативна група, щоб скласти протокол і оформити ДТП.

На щастя, в аварії ніхто не постраждав, лише одній жінці, яка їхала в маршрутці стало погано. У неї підвищився тиск. Медики, які приїхали на виклик, надали їй допомогу. У «Daewoo Lanos» перебував лише водій.

За словами патрульних, він відмовився проходити тест на драгері на вміст алкоголю в крові, тому його відвезли на здачу аналізів до наркологічного диспансеру. Проте й без аналізів було зрозуміло, що водій легківки перебував у стані алкогольного сп’яніння, адже від нього було чутно характерний запах і він ледь міг стояти на ногах.

Ігор Гуда: Рік Божого милосердя завершився, але добрі справи мають тривати

Тернопільські податківці оприлюднили ставки податку для спрощенців