Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі призначили нового начальника управління ЖКГ

Управління житлово-комунальних послуг, благоустрою та екології Тернопільської міської ради отримало нового керівника. Ним став працівник з багаторічним досвідом у даній галузі Олег Соколовський.

До того Олег Іванович був заступником начальника управління-начальником відділу благоустрою та екології. Коли ж у листопаді 2016-го місто потрапило в сніговий «полон», адже ні керівництво управління, ні комунальники, ні підрядник, який мав відповідати за очищення міста від снігу, не впоралися із поставленими завданнями, тодішній начальник управління Микола Лесів пішов у відставку.

За результатами бездіяльності вищезгаданих організацій, у міській раді була створена робоча група з представників громадськості – активістів, журналістів та місцевих депутатів.

Під час роботи групи вирішили, що за прибирання міста від снігу, допоки не проведуть тендер, відповідатиме особисто міський голова Сергій Надал, тоді ж була розроблена спеціальна «Дорожня карта утримання шляхо-мостового господарства Тернополя взимку», згідно з якою було визначено, хто, коли і як має прибирати місто. Позаяк тодішній головний комунальник міста подав у відставку, тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління призначили Олега Соколовського, а сьогодні, 11 січня, на виконкомі міської ради його офіційно затвердили на цій посаді.

Галина ТИХА

У Тернополі новорічна гірлянда спричинила масштабну пожежу

Білих лебедів на Тернопільщині перегодували і тепер їм важко відлітати