Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин напився горілки і викликав поліцію, щоб його кудись забрала

Патрульні склали на п’яного тернополянина адмінматеріали за завідомо неправдивий виклик

Вчора, 9 січня, близько 21-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про надання термінової допомоги. Інспектори миттєво прибули на місце виклику.

“Заберіть мене кудись” – з такими словами зустрів патрульних заявник. 27-річний чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, і у подальшому сам не міг пояснити, нащо викликав охоронців порядку. Патрульні освідували чоловіка в медичному закладі – висновок позитивний – 1,79 проміле алкоголю в крові. Громадянина доставили до Тернопільського відділку поліції, де на нього склали адмінматеріали за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Як потім з’ясувалося, чоловік часто викликає поліцію, та вже раніше притягувався до відповідальності за подібні звернення, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

Управління патрульної поліції в місті Тернополі наголошує: завідомо неправдивий виклик передбачає адміністративну відповідальність. Відтак, тернополян просять з розумінням та повагою ставитись до роботи спеціальних служб, адже хтось в цей момент може потребувати реальної допомоги.

У Тернополі визначили вісім маршрутів, які чиститимуть від снігу

У Тернополі також зросте вартість проїзду у приміські села