Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Радник Авакова розповів про пустий піар народних депутатів із Тернопільщини

Радник міністра МВС Михайло Апостол обурений тим, що ряд народних депутатів рекламуються на врученні навчальним закладам нових комп’ютерів, не маючи до цього ніякого відношення.

“Реальні вчинки чи пустий піар . Практично кожен день в мережі з’явилась новина “За сприяння … (надіюся кожен політик себе тут впізнає ) школа … району отримала нові сучасні комп`ютери “.
Тільки ось в чому “сприяння”? Коли комп’ютери Україна отримала в рамках Меморандуму Міністерства освіти України з Китайською народною республікою.

Для пересічного жителя, в інформаційному просторі звучить ім’я благодійника, але реальність зовсім інша: роботу провело Міністерство освіти і науки України за безпосередньої участі очільниці Лілії Гриневич і централізовано розподілено по областях .

І з попереднім проектом: “У новий навчальний рік – з новими автобусами” – це програма МОН: створення мережі опорних шкіл є одним із пріоритетів Плану діяльності Уряду, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 травня № 418. Урядом було виділено 200 млн. грн. коштів платників податків для покращення матеріально-технічної бази опорних шкіл, а також 600 млн. грн. аналогічних коштів на придбання автобусів на засадах співфінансування з місцевими органами влади. А чи дочекається громада особистого вчинку і допомоги від політика – це питання”. – написав Михайло Апостол на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещоданов кілька народних депутатів із Тернопільщини передали школам нові комп’ютери, видаючи це за свої заслуги.

 

 

У Тернополі з’явилась своя Тіна Кароль (ВІДЕО)

Для торговців із вулиці Чорновола настали дуже складні часи (ФОТО)