Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині іще один посадовець потрапив в алкогольний скандал

Громадські активісти стверджують, що голова Заліщицької РДА Борис Шипітка під час екскурсії на Новодністровській ГЕС перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

“Під час екскурсії на Новодністровській ГЕС, деякі представники Заліщицького району показово відзначилися!

Так, голова Заліщицької РДА Борис Шипітка (на фото ліворуч – ред.) та сільський голова с. Зелений Гай – Прокоп Ігор прибули на режимний об’єкт з ознаками явного алкогольного сп’яніння! Більше того, Борис Іванович аморально ображав Борис Гора, за його позицію проти будівництва каскаду ГЕС на Дністрі.

Так, Борис досить різкий у своїх висловлюваннях, але чи має моральне та законне право чиновник в категоричній формі принижувати людей за їхню позицію, чи має право чиновник в такому стані працювати?” – написав у Фейсбуці координатор “Самооборони Майдану Тернопільщини” Іван Ковалик.

Кореспондент “Галасу” звернувся до голови Заліщицької РДА Бориса Шипітка за коментарем з приводу цього конфлікту, однак посадовець, зіславшись на зайнятість, пообіцяв прокоментувати пізніше.

Слід зауважити, що це вже не перший алкогольний скандал за участі посадовців Тернопільщини. Зокрема, нещодавно голова Тернопільської облради Віктор Овчарук попався патрульним, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Щоправда, згодом суд скасував “алкогольний” протокол, складений щодо голови Тернопільської облради.

 

Водії скаржаться, що дорога Львів-Тернопіль вбиває їхні автомобілі (ФОТО)

Керівництво Тернопільщини гостює у Польщі