Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловіки зберігали вдома арсенал небезпечних предметів

Двоє жителів села Скоморохи Бучацького району незаконно зберігали зброю та боєприпаси  своїх помешканнях. Зі слів підозрюваних весь арсенал небезпечних предметів вони знайшли і ніде його не використовували.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки в помешканнях підозрюваних. Факти незаконного зберігання зброї підтвердився.

За місцем проживання 36-річного жителя села Скоморохи було знайдено та вилучено металеву банку із сумішшю за своїми зовнішніми ознаками схожою на перманганат калію, предмет схожий на пістолет «ПМ» (пневматичний),  29 набоїв до мисливської рушниці, предмет схожий на мисливську гладкоствольну  рушницю «ІЖ» калібру 16 мм. У його 38-річного односельця поліцейські вилучили  ствол до мисливської рушниці та металевий предмет схожий на «буйок» до мисливської рушниці.

Вилучене направлено в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи. Чоловіки запевнили, що весь арсенал небезпечних предметів вони знайшли і ніде його не використовували, проте односельці зловмисників запевняють, що підозрювані ходили на полювання з незареєстрованою зброєю.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією статті 263 (ч.1), повідомили у відділі комунікації ГУНП Тернопільської області.

Тернопіль залишився без головної ялинки (ФОТО)

На Тернопільщині продають ковбасу з металом (ФОТО)