Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мер Чорткова вибачився перед усіма жінками

Володимир Шматько

Міський голова другого за кількістю населення міста в Тернопільській області Володимир Шматько  вибачився перед жінками. Кілька днів тому в одному з видань з’явилася стаття, в якій молодий керівник пояснював чому не сприймає жінок-керівників.

Володимир Шматько
Вислови мера Чорткова викликали неприємний резонанс. Після паузи політик вирішив популярно роз’яснити свою позицію у Facebook:

«…Я, – пише політик,  безумовно поважаю жінок, не заперечую рівних прав людини будь-якої статі займати будь-які керівні посади та чітко заявляю про це. Я недооцінив важливість і чутливість цієї теми та шкодую, що, не будучи в ній експертом, почав ці розмови.

Я свої висновки зробив. Прошу й українське суспільство, зокрема активну фейсбук-спільноту, терплячіше ставитися до помилок. Мені було дуже боляче від людей, які вимагають поваги й толерантності до інших, читати адресовані мені брудні, жорстокі та нецензурні висловлювання. Я згоден, що людина, яка систематично й послідовно робить шкідливі вчинки чи ображає інших, заслуговує на обструкцію та масове засудження. Але давайте не поспішати цькувати будь-кого, не з’ясувавши чітко позицію людини…Ще раз щиро прошу вибачення в усіх, передусім у жінок, кого мої слова образили. Сподіваюсь, що в майбутньому мої дії доведуть вам мою щирість» – обіцяє Володимир Шматько.

 

Тернопільські водії знахабніли: мама з візочком не може проїхати тротуаром (ФОТО)

На одній з вулиць на масиві “Дружба” смог і сморід