Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Колишній голова Тернопільської обласної ради отримав нову посаду

Колишній голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець після річної перерви знову повернувся на державну службу.

Його призначено начальником Тернопільського обласного  управління Держпродспоживслужби. Офіційне представлення нового керівника відбулося сьогодні, 24 січня.

Наказом голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 23 січня 2017 року начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області призначено Василя Хомінця, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів утворена у 2014 році шляхом реорганізації Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, а також Державної інспекції з питань захисту прав споживачів і Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Нагадаємо, Василь Хомінець раніше очолював Тернопільську обласну раду. Після місцевих виборів, що відбулися восени 2015 року,  на якийсь час відійшов від політичних та владних справ. Восени минулого року переміг у конкурсі на посаду начальника Тернопільського обласного  управління Держпродспоживслужби. 

 

Надал хоче побудувати в Тернополі Ратушу

У Тернополі загубилися два чоловіки