Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За грудневе опалення в однокімнатній квартирі доведеться заплатити 1000 гривень

За послугу централізованого опалення в однокімнатній квартирі, надану впродовж грудня, у Тернополі доведеться заплатити близько 1000 гривень.

тариф комуналка опаленняЯк раніше повідомлялося, плата за централізоване опалення у грудні для тернополян становитиме 32,24 гривні за квадратний метр опалювальної площі. Такий тариф розрахований, виходячи з температурних показників впродовж грудня.  До речі, середньомісячна температура у грудні становила -1,542°C.

Таким чином, якщо площа однокімнатної квартири становить орієнтовно 30 квадратних метри, то за грудневе опалення у ній доведеться заплатити 960 гривень.

Щоправда, за даними управління ЖКГ, 60% тернополян отримують субсидії. Відтак, їм більшу частину витрат за комунальні послуги, в тому числі і опалення, покриє субсидія.

Дуже часто повну плату за централізоване опалення в однокімнатній квартирі доводиться платити сім’ям, які орендують житло. Як правило, власники не оформляють субсидій на квартири, які здають в оренду, а весь тягар комунальних витрат покладають на орендарів житла.

На Тернопільщині викрили ще одну земельну аферу

Таксисти розповіли, яким буде у Тернополі тариф на проїзд