Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В організаторів “Хеліксу” арештували автомобілі люкс-класу на 12 мільйонів гривень

Наразі в обласній поліції зареєстровано 350 заяв від ошуканих вкладників «Хелікс», а збитки завданні потерпілим становлять майже 30 мільйонів гривень.

За словами керівника ГУНП у Тернопільській області Олександра Богомола, на майно організаторів фінансової піраміди Дмитра Нагути, Романа Фелика й Богдана Воронцова накладено арешт.

Зокрема, арештували автомобілі люкс-класу, середньоринкова вартість яких складає 12 мільйонів гривень, елітні будинки й квартири, оціночна вартість яких близько 15 мільйонів гривень, вилучено готівки на один мільйон гривень, а також накладено арешт на рахунки, на яких знаходилося близько півмільйона гривень.

Проти зазначених осіб порушено кримінальне провадження й наразі тривають суди.

Нагадаємо, кримінальне провадження порушено за ч.4 ст. 190 ККУ – шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах, а також за ч.2 ст. 209 ККУ – реалізація коштів, добутих злочинним шляхом було порушено ще на початку січня 2016 року. Вже влітку до поліції почали надходити заяви від ошуканих вкладників про те, що їм не виплачують дивіденди й не повертають коштів.

Галина ТИХА

 

У поліції повідомили ймовірну причину загибелі тернополянки, тіло якої понівечили собаки

У Тернополі автомобільний стрілець знову вийшов на полювання (ФОТО)