Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чиновник з Тернопільщини, який був у комі, прийшов до свідомості та оговтується після травм

У страшну аварію чиновник потрапив ще в листопаді. Тривалий час перебував у комі. Але нині його стан стабільний.

Відомий нардеп з Тернопільщини Олег Барна провідав Сергія Сімчука, голову Кременецької РДА, який в листопаді потрапив в жахливу аварію. Трагедія сталася на дорозі Тернопіль-Кременець. Чоловік лежав у комі, але згодом таки прийшов до свідомості.

— Сьогодні разом із Р.Шипітка відвідав свого друга, голову Кременецької РДА Сергія Сімчука, котрий перебував тривалий час у комі після страшної автокатастрофи, а зараз проходить реабілітацію. Зробили йому піцерію у палаті.Сергій як завжди: цілеспрямований, життєрадісний, готовий до звершень. Бог дарував тобі, друже, друге життя, але ти не змінюйся, будь таким як і був: нормальним простим мужиком! Та бережи, шануй себе, а ми підтримаємо. Щасти, друже!, — Барна у «Фейсбуці».

Нагадаємо, аварія сталася близько восьмої вечора 12 листопада на крутому повороті поблизу села Великий Кунинець Збаразького району. Автомобіль «OPEL Vivaro», яким їхав Сергій Сімчук, його заступник В’ячеслав Онишкевич, начальник відділу охорони здоров’я РДА Ярослав Ковальчук і депутат міської ради Руслан Іванюшко, знесло у кювет і він перекинувся.

Усі четверо отримали травми різного ступеня важкості, але найбільше постраждав Сергій Сімчук. У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та крововилив, невдовзі він впав у кому, повідомляє Доба.

У Тернополі домашня собака вкусила 23-річного патрульного за ноги

Житель Тернопільщини «годував» наркотиками своїх друзів