Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Після огляду лікаря у Тернополі загадково померла 40-річна жінка

Прикрий інцидент трапився у суботу, 21 січня у Тернополі. 40-річна жінка викликала додому лікаря. Але після огляду спеціаліста її самопочуття ще більше погіршилося. 

Про це у “Фейсбуці” написав тернопільський депутат Андрій Шкула:

“Я намагаючь писати стримано і без емоцій, хоча ситуація лякає, злить, викликає глибоке співчуття.
Зі слів рідних та сусідів померлої:
«Вчора медпрацівниця прийшла до тернополяники додому аби оглянути (для підтвердження групи — в жінки ноги відняло). Почала огляд під час якого піднімала, перевертала, підгинала ноги. Хвора скаржилась на біль, просила припинити, казала що їй зле. Почали синіти губи та обличчя, зявилась піна з роту. Медик різко припинила огляд і пішла. Сказавши на ходу щось на кшталт: «Нічого не робіть, її відпустить, а якщо гірше стане, то тоді швидку викликайте». За 15 хвилин рідні викликали швидку, ще за 15 хвилин медики констатували смерть. Ситуацію бачило декілька свідків, серед яких і мама померлої і її діти…
Поки прізвищ не пишу, бо рідні ще в шоці і в ситуації потрібно краще розібратися. Але люди вже повідомили правоохоронців. Звернулись й до Андрій Грицишин та до мене. Прикладемо всіх зусиль аби все було згідно з законом. Просимо Олександр Богомол взяти під особистий контроль”, – повідомив пан Андрій.

Тернополяни шоковані новими цінами на бензин і дизпаливо (ФОТО)

У Тернополі обіцяють підвищену зарплату не тільки вчителям, але й вихователям