Чи не вперше для такого типу магазинів, відкриття триватиме 3 дні: 9, 10 та 11 грудня до магазину курсуватимуть спеціальні автобуси із зупинки «Кемпінг» о 13 та 15 годині.
Для зручності відвідувачів упродовж цього періоду приготовлено спеціальні дегустаційні нарізки та низку цікавих акцій.
У магазині покупців очікує великий вибір м’ясних виробів та свіжого м’яса. У якості продукції можна переконатися на власні очі. За процесом обвалювання м’яса можна спостерігати безпосередньо в магазині. За іншою стіною видно, як майстрині ліплять напівфабрикати.За словами директора мережі магазинів від Тернопільського м’ясокомбінату Віктора Ратушняка, вся представлена на вітринах м’ясна продукція – власного виробництва.
“В компанії «Агропродсервіс», якій належить м’ясокомбінат, повністю закритий цикл виробництва: від вирощування до власної торгової мережі, як роздрібної, так і гуртової. – роз’яснює Віктор Ратушняк. – Відповідно, в нас є можливість продавати якісну продукцію за доступними цінами.
Працюватиме магазин щодня з 8.30 до 19 години.