Що чекає вкладників «Хеліксу» після затримання головних «акціонерів»?

За ажіотажем щодо затримання та прийняття судом рішення про вибір міри запобіжного заходу для організаторів так званого «інвестиційного бізнесу» загубилася відповідь на більш важливе питання: яка доля коштів, що вкладали впродовж останніх років сотні, а може, й тисячі наївних заробити шалені гроші.

#хеліксзагратами

Чи є у людей шанси на повернення так званих «інвестицій»? І чи вжили правоохоронці запобіжні заходи щодо можливого виведення коштів зі структур, навколо яких триває розслідування?

 

Можна звичайно довго «смакувати» і  здогадуватися, де будуть шукати немалі кошти для внесення застави та ведення недешевого судового процесу близькі і друзі затриманих за підозрою в шахрайстві. Однак це проблеми не вирішить. Про це свідчать коментарі для ЗМІ розгублених «вкладників», які у пошуках істини прийшли на судове засідання 4 листопада.

Проблема Хеліксу для Тернополя, в якому спритники розгорнули бурхливу діяльність, мабуть, не менша, ніж будівельна афера Щепановського. Горе-будівельник хоч по собі залишив недобудовані фундаменти та ділянки під забудову, які міська влада віддала під добудову ошуканим пайовикам. А що мають вкладники так званого інвестиційного бізнесу? Кипу паперів, договори, поліси?

-

This website uses cookies.