Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

5 мільйонів застави – ціна свободи для організаторів «Хеліксу»

хелікс скандал

Тернопільський міськрайонний суд виніс ухвалу у справі одного з організаторів «Хеліксу» хмельничанина Дмитра Нагути.

хелікс скандал
Затриманому продовжено час перебування під вартою до 27 січня та встановлено заставу для звільнення 5 мільйонів гривень. по інших затриманих судом буде прийнято після заслуховування клопотань адвокатів. Наразі тривають судові засідання.
Цікаво, що після проголошення ухвали хмельничанин на прохання журналістів прокоментувати рішення суду, сказав: «Завтра все розповім». «Тобто, ви вийдете завтра з СІЗО?», – перепитали присутні в суді журналісти та почули: «Звичайно», – повідомляє Є.
У ході судового засідання Дмитро Нагута повідомив, що компанія HELIX Capital не займається інвестиціями, а продає вітаміни та надає інформаційні послуги. Зокрема, випускає телепередачі. Нагута просить не плутати цю компанію з британською компанією Helix Capital Investments Ltd, яка працює з інвестиціями.
– Я готовий працювати зі слідством і нікуди не тікаю. Готовий надати усі докази того, що наша компанія не має нічого спільного з поняттям “фінансова піраміда”. До того ж на будь-якому семінарі ніхто з наших партнерів не міг такого сказати. Я жодного разу не брав ні в кого гроші “налічкою” і це, в принципі, неможливо. До мене особисто ніколи в житті не звертались потерпілі і не говорили про якісь проблеми. Я проводжу професійно семінари і не займаюсь шахрайством. Я не мільйонер і не знаю звідки взялась сума, яку зазначають у клопотанні, – зазначив Нагута.

Помер колишній депутат Тернопільської міської ради

Місце скандального тернопільського владики займе соратник Чорновола