Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

30 бійців батальйону “Тернопіль” вирушили на Схід

Впродовж двох місяців виконуватимуть свій професійний і громадянський обов’язок тридцять бійців роти патрульної служби поліції «Тернопіль» на сході України. 

804Для  більшості поліцейських  це  уже далеко не перша ротація, але усі як один кажуть, що допоки є необхідність, продовжуватимуть нести службу  в  зоні АТО .

З  напутніми  словами та побажаннями звернувся до  бійців  начальник Головного управління  Національної поліції в Тернопільській області  Олександр Богомол .

– Несучи службу на сході, пам’ятайте, що вдома за вас хвилюються рідні і з нетерпінням чекають повернення. Тому з гідністю виконуйте свої професійні обов’язки,  дотримуйтеся дисципліни, бережіть один одного.  Бажаю  через два місяці у повному складі ступити на тернопільську  землю.

Гордість  та тривогу за своїх захисників відчувають рідні . Дружина одного з бійців Оксана Головата, каже, що дуже хвилюється за свого чоловіка, адже він вперше їде у зону АТО.

Тривога рідних передається і поліцейським. Дмитро Баширов зізнається, що до останнього не повідомляв родині про своє відрядження, аби не хвилювати. Вже перед самою поїздкою, коли збирав речі, розповів, що його чекає обов’язок – захищати рідну країну.

За традицією ,  бійців перед дорогою благословили священики, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

У відомому тернопільському ресторані побили двох чоловіків

На автовокзалах Тернопільщини тепер пропонують не тільки роботу в Америці, але й в Україні