Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Що чекає вкладників «Хеліксу» після затримання головних «акціонерів»?

#хеліксзагратами

За ажіотажем щодо затримання та прийняття судом рішення про вибір міри запобіжного заходу для організаторів так званого «інвестиційного бізнесу» загубилася відповідь на більш важливе питання: яка доля коштів, що вкладали впродовж останніх років сотні, а може, й тисячі наївних заробити шалені гроші.

#хеліксзагратами
#хеліксзагратами

Чи є у людей шанси на повернення так званих «інвестицій»? І чи вжили правоохоронці запобіжні заходи щодо можливого виведення коштів зі структур, навколо яких триває розслідування?

 

Можна звичайно довго «смакувати» і  здогадуватися, де будуть шукати немалі кошти для внесення застави та ведення недешевого судового процесу близькі і друзі затриманих за підозрою в шахрайстві. Однак це проблеми не вирішить. Про це свідчать коментарі для ЗМІ розгублених «вкладників», які у пошуках істини прийшли на судове засідання 4 листопада.

Проблема Хеліксу для Тернополя, в якому спритники розгорнули бурхливу діяльність, мабуть, не менша, ніж будівельна афера Щепановського. Горе-будівельник хоч по собі залишив недобудовані фундаменти та ділянки під забудову, які міська влада віддала під добудову ошуканим пайовикам. А що мають вкладники так званого інвестиційного бізнесу? Кипу паперів, договори, поліси?

П’яний водій впав у сплячку перед патрульними

У Тернополі немає чим боротися із грипом