Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через два дні у Тернополі відбудеться суд у справі Ігоря Вардинця

На п’ятницю, 16 грудня, у Тернопільському міськрайонному суді заплановано засідання щодо справи головного лікаря Тернопільської районної лікарні Ігоря Вардинця.

13 грудня у Тернопільському міськрайонному суді мало відбутися засідання щодо справи головного лікаря Тернопільського районного територіального медичного об’єднання Ігоря Вардинця (провокація хабара), але засідання вкотре перенесли, бо прокурор не встиг ознайомитись із справою, пише “Погляд”.

“Отакої! Другий рік “шиє” ту справу і ще не ознайомився, – обурений Ігор Вардинець. – Негарно, зовсім негарно молодому прокурору дурити міжнародні органи слідства. Щодо мене, не збираюсь ані ховатись, ні втікати, ні боятись”.

Суд перенесено на п’ятницю, 16 грудня 2016 року.

Нагадаємо, головного лікаря Тернопільського районного медичного об’єднання Ігоря Вардинця 17 квітня 2015 року затримали у підозрі вимагання та отримання хабара у 200 тис. грн. від приватного підприємця.

На момент, коли Ігорю Вардинцю висунули звинувачення, він перебував після важкої операції на серці на стаціонарі відділу реанімації кардіологічного відділення Тернопільської комунальної міської лікарні №2.

З’явився новий фаворит на посаду місцевого прокурора на Тернопільщині

Відома тернополянка страждає через санкції ЄС?