Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопіль на “Співучку” з’їдуться зірки світового рівня

Зі “Співучого поля” хочуть зробити закритий хол.  Там прийматимуть зірок світового масштабу. У Тернополі ще такого не було.

– У мене є мрія зробити з Співочого поля сучасний закритий хол, де прийматимуть зірок світового рівня – найкращий у Західній Україні, – каже начальник управління культури і мистецтв Олександр Смик. – Погодьтесь, у Тернополі немає презентабельного постійного залу, який приймав би 5 тисяч  відвідувачів. У Співочого поля є такі перспективи. Зробити залишилось не так багато – замінити крісла, зробити огорожу та накриття. Квитки будуть платні, але значно дешевші, ніж у Києві чи Львові. Практика показує, що безкоштовну культуру наші люди не оцінюють.

Проект реконструкції розрахований на два роки. В цьому році завершили ремонт гримерок Співочого поля. У 2017 році планують реконструкцію “раковини-сцени”, доріжок та фонтанів поблизу. Чи робитимуть з Спувучки хол з накриттям та огорожею вирішать у міській раді, уся проектно-кошторисна документація уже підготовлена, пише “20 хвилин”.

Врятуйте дитину! Яні терміново потрібна допомога

тернопільщина чортків пікет порошенка

З’явилися фото зі спілкування Порошенка з учасниками пікету у Чорткові