Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопіль заїхала група небезпечних зловмисників на “Мерседесі” з іноземними номерами

За оперативними даними, до нашого обласного центру заїхала група осіб ромської національності, які під приводом продажу посуду вводять в оману людей похилого віку.

Про це повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Зловмисники пропонують переважно пенсіонерам придбати дуже дорогий кухонний інвентар за дешевшою ціною. Бувають випадки, якщо майбутня жертва не виявляє бажання придбати товар, просять взяти як заставу в обмін на певну суму грошей, обіцяючи повернутися і віддячити за послугу.

Зловмисники можуть пересуватися на автомобілі марки «Мерседес» з іноземними номерами.  Тому поліцейські  п росять    мешканців області звертати увагу на такі  транспортні засоби. Також застерігають не вестися на спокусливі пропозиції іноземців, і в жодному разі не пускати їх до власного помешкання, адже бували випадки, що пройдисвіти ще й обкрадали жертв.

У випадку, якщо вам чи вашим знайомим  пропонували    придбати дорогий  товар , або ви помітили підозрілих осіб, що займаються  таким шахрайським «бізнесом», негайно звертайтеся до поліції за номерами: 27-12-58, 27-11-70 або 102.

У Тернополі зловмисник на вулиці пограбував хворого на ДЦП

У Тернополі термінали “Приватбанку” працюють у звичному режимі