Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний таксист скоїв жахливе ДТП

Аварія з потерпілими трапилась на вул. 15 Квітня ввечері 18 грудня. Зіткнулись «Фольксваген Т4» і КіА Cerato. Остання машина була з шашкою таксі.

Травми отримала пасажирка «Фольксвагена», пише “20 хвилин”.

– Таксист врізався в машину моїх родичів, – телефоном розповіла читачка, яка назвалась Марією. – Вони якраз везли дитину з лікарні, де малому збивали дуже високу температуру. Ви уявляєте, як таксист летів, що навіть ніякого гальмівного шляху не було, а в бусі вистрелили всі подушки безпеки? Таксист ледь на ногах тримався, був настільки п’яним.

На місце одразу поз’їжджались його колеги. Хтось з них навіть ніби намагався пересісти за кермо, каже жінка.

Пробували й зняти шашку з машини. Натомість травмована пасажирка іномарки та всі, хто був на місці, намагались завадити це зробити.

В управлінні патрульної поліції м. Тернополя факт ДТП підтвердили.

– На вул. 15 Квітня 18 грудня близько 21:55 трапилась ДТП з потерпілими, – повідомили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя. – Зіткнулись автомобілі «Фольксваген Т4» і КіА Cerato. Потерпіла – пасажирка «Фольксвагена».

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Обох водіїв доправили до наркодиспансеру для визначення вмісту алкоголю в крові. Таксист від медосвідчення відмовився у присутності двох свідків. На місці склали протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу про адмінпорушення.

У Тернопільській області депутат влаштував бійку під час зустрічі з виборцями

На Тернопільщині під час пожежі згоріли три мотоцикли і два скутери (ФОТО)