Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі працівники “ПриватБанку” побоюються, що можуть втратити роботу

????????????????????????????????????

Тернопільські працівники відділень «ПриватБанку» побоюються, що у зв’язку із націоналізацією банку можуть втратити роботу. Хоча їхнє керівництво налаштовано більш оптимістично.

ПриватБанк
ПриватБанк

За їхніми словами, націоналізація «ПриватБанку» була потрібна для чергового траншу МВФ і наразі у «Приваті» вже працює тимчасова адміністрація. Додають також, що як працівникам, так і вкладникам нема про що хвилюватися.

Після націоналізації всі кошти на поточних і депозитних рахунках усіх фізичних та юридичних осіб будуть збережені, а банк працюватиме в звичному режимі.

Запевняють, що ні клієнти, ні співробітники не відчують особливої різниці в роботі банку, адже за роки роботи вже все налагоджено й працює, як годинник. У головному офісі та у відділеннях залишаються ті ж професіонали.

Однак менш оптимістичні працівники відділень, адже вони вважають, що як тільки почнеться злиття «ПриватБанку» з державним «Ощадбанком», то будуть скорочувати кількість касирів, бухгалтерів і менеджерів. Нині у «Приватбанку» близько 4 тисяч відділень, у «Ощадбанку» – близько 5 тисяч, тому при закритті йтиметься про тисячі точок, і про десятки тисяч звільнених касирів, бухгалтерів і менеджерів.

Нагадаємо, 18 грудня уряд оголосив про націоналізацію «ПриватБанку».

Галина ТИХА

Кандидат від БПП переміг на виборах у громаді, яку минулого тижня відвідав Порошенко

Тернопільська “Батьківщина” захоплює владу вздовж Збруча