Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі оприлюднили фото “секретного” підрозділу поліції

Відділ комунікації Тернопільського обласного управління Національної поліції напередодні Нового року розповів про особливості своєї роботи та оприлюднив фото працівників.

Відділ комунікації майже у повному складі
Відділ комунікації майже у повному складі

Інформаційно-аналітична програма “Слід”, сайт Головного управління Нацполіції в Тернопільській області, сайт та громадсько-правова газета “Досьє 102″, а також різноманітні коменти та сюжети на кримінальні і не тільки теми – усе це робить класний колектив відділу комунікації під керівництвом підполковника поліції
Сергія Крети.

Багато людей переглядають наші роботи, а ще більше журналістів використовують їх у свїх матеріалах. Наш колектив – це 8 людей, які офіційно працюють у відділі. Але є у нас багато друзів та просто помічників, які допомагають робити якісним наш продукт.

Щодня ми намагаємося подати найсвіжіші та найактуальніші новини, застерегти чи повідомити про небезпеку та шахрайства. З дня на день – заступник начальника відділу-майор, а за сумісництвом відео- й фотооператор, а також монтажник, добрий та позитивний чоловік Андрій Василик виконує поставлені шефом завдання. А їх у нас ой як багато. Свого часу в колективі Андрій отримав “посаду” той, що за все відповідає.

Є у нас і Іван Козоріз. Оскільки він з Василиком сидить в одному кабінеті, тому й напрямки роботи такі ж як і у Андрія.

Поруч з хлопцями в сусідньому невеличкому кабінеті наполегливо працюють Наталка Бісовська – одна із старожилів цього відділу та мега позитивна, спокійна та покладиста Олена Козюк. Проте вона наразі у декреті з маленькою донечкою.

Начальник відділу Сергій Крета у товаристві колег

У найкращому по ремонтах, але найхолоднішому у час морозів кабінеті сидить сам Сергій Крета та ще двоє підлеглих – Мар’яна Лемішка та Наталка Барнич. Коли дівчата мерзнуть шеф каже, що кращий метод зігрітися – це повіджиматися та поприсідати.

Допомагає вчасно приїхати на зйомку чи подію наш невеличкий зростом, але мега-позитивний Ігор Олексій. Хлопчина молодий, та ми його любимо за безвідмовність та завжди хороший настрій.

Коли у нас “спекотно” від роботи, частково розгребтися допомагає і представник прес-служби міграційної служби Ірина Бойко.

А от зверстати газету, пояснити куди який шнурок втикнути або як правильно перевстановити фотошоп, прем’єр і інші важливі для нас програми, бездоганно і навіть дистанційно може навчити майже завжди серйозний Василь Боднар.

Стержнем колективу, її основою та серцем є керівник Сергій Крета. Хороший начальник, весела людина та фахівець у всьому. Він уміє так прорекламувати подію, що журналісти без роздумів починають нею цікавитися і обов’язково висвітлювати. Це людина, на яку не можливо довго ображатися, бо за кілька хвилин все забувається і знову навколо мир, любов та злагода.

Андрій Василик (праворуч) та колишній начальник відділу Петро Колісник

Не забуває про відділ комунікацій і колишній його очільник Петро Колісник. Завжди приходить на допомогу зі слушними порадами, рекомендаціями і просто вгості.

Усі свята, дні народження та інші важливі дати ми святкуємо разом. Ми один колектив, а тому кожен знає, що є той, на кого завжди можна покластися, хто підстрахує та допоможе.

Колектив відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області вітає усіх своїх шанувальників, друзів та колег з прийдешніми новорічно-різдвяними святами! Нехай вогняний півень 2017-го року принесе лише позитив та щастя.

Відділ комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

У Тернополі чергова смертельна аварія через п’яного водія (ФОТО)

Тернопільщиною рухається 94-тонна “бомба” (ФОТО)