Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на «Палац Кіно» чекають великі зміни

У Тернополі модернізують кінотеатр «Палац Кіно» для того, щоб збільшити кількість відвідувачів, глядачів і переглядів кіносеансів.

У міському бюджеті на 2017-ий рік передбачені кошти для купівлі сучасного устаткування, вартістю майже два мільйони гривень, для транслювання кінострічок.

Наразі в кінотеатрі більшість показів проводиться безкоштовно, за винятком деяких стрічок. Наступного року планують проведення активної роботи для того, щоб залучати аудиторію й за допомогою виручених коштів надалі удоскональвати роботу закладу.

Цього року в листопаді в Тернополі пройшов перший Всеукраїнський форум «КіноХвиля», який зібрав у місті чимало відомих режисерів та акторів. Програма «КіноХвилі» була зосереджена у «Палаці Кіно», там транслювали й прем’єрні стрічки, які можна переглянути в кінотеатрі й нині. Фільми транслюють двічі на день.

Нагадаємо, муніципальний кінотеатр «Палац кіно», що на вул. І. Франка, 8, перебуває на балансі Тернопільської міської ради. Кінотеатр відкрився 14 січня 2006 року. Зал на 218 місць.

Галина ТИХА

У Тернополі водія зі Львівщини обікрали на 67 тисяч гривень

Житель Тернопільської області загинув у жахливій аварії