Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на вулиці Київській трапилося жорстоке вбивство

На вулиці Київській у власній квартирі загинув 56-річний чоловік.

Суперечка із шарпаниною стала причиною загибелі тернополянина. Чоловік, 1960 року народження, помер у власній квартирі від отриманих травм, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

У вчиненні вбивства правоохоронці Тернополя підозрюють двадцятичотирьохлітнього місцевого мешканця.

За словами старшого слідчого-криміналіста ГУНП в Тернопільській області Сергія Кисіля, ще 18 грудня потерпілий та його старший син випивали у власному помешканні разом з двома знайомими.

У ході п’янки почалася словесна перепалка. Під час конфлікту один з гостей почав бити господаря квартири та його сина. Найбільше дісталося постаршому чоловікові.

– Він отримав ряд тілесних ушкоджень ногою по обличчю, грудях та спині. Потерпілому нанесено тяжкі тілесні ушкодження – закрита черепно-мозкова травма, крововиливи в під оболонки та шлуночки головного мозку.

Потерпілий мешкав в квартирі на Київській разом з двома синами. Проте молодшого на момент бійки дома не було. Пиячили чоловіки майже до ранку.

19 грудня близько 10:00 тернополянину стало погано. Він про це сказав синові. Останній намагався допомогти батькові, але через алкогольне сп’яніння не зміг.

– Його спроби закінчилися невдало, – каже Сергій Кисіль. – Після цього він разом із свідком залишив дану квартиру під приводом – сходити до сусідів, щоб викликати швидку. Коли повернулися через 5-10 хвилин, виявили потерпілого мертвим на підлозі в одній із кімнат квартири.

Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого правоохоронці інкримінують гостю вбитого. Тернополянин раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, але зловживав спиртними напоями.

Чоловік у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Дебоширу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває слідство.

Тернопільські патрульні скоїли аварію на “гаївському” перехресті

Тернопільські підприємці не можуть зняти гроші з рахунків у Приватбанку