Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі знесуть кіоск, який «виріс» за ніч біля «Цибульки»

У Тернополі знесуть МАФ, який «виріс» у ніч на 6 грудня біля ресторану швидкого харчування «Цибулька», що на вулиці Б. Хмельницького.

maf

maf1

 

 

 

 

 

Ятку встановили без відома мешканців прилеглих будинків і ЖЕКу. Крім того, щоб її встановили, зрізали дерево й залізли на прибудинкову територію та зайняли півтора метри зупинки громадського транспорту.

Таке неподобство у центрі міста біля залізничного вокзалу не могло не обурити мешканців будинків на вулиці Б. Хмельницького й вони звернулися зі скаргою на ім’я міського голови, а також прийшли на засідання земельної комісії, щоб депутати розглянули їхнє звернення й прийняли за даним фактом рішення.

Відтак, депутати вирішили звернутися в Управління містобудування та архітектури Тернопільської міської ради, щоб скасувати паспорт прив’язки під тим об’єктом, який звели, у подальшому його знести, а також при розгляді продовження договору оренди з цим власником, врахувати даний факт і вже не продовжувати з ним оренди.

За словами мешканців будинків на Хмельницього, зведена конструкція розрахована на продуктову крамницю, але вони припускають, що таким чином, власник «Цибульки» хоче розширити свій заклад. Утім, швидше за все, йому це не вдасться зробити, адже зведену конструкцію його зобов’яжуть знести.

Галина ТИХА

Чому тернопільські школи не закривають на карантин?

Владика Мстислав, який гуляв у барі в піст, більше не Єпископ