Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зловмисник на вулиці пограбував хворого на ДЦП

Вийшовши з місць позбавлення волі за законом Савченко, 32-річний тернополянин довго у вільних не ходив. А все через пристрасть до легких грошей.

Судимий за шахрайства та грабежі житель обласного центру два місяці тому вийшов на волю.

Як встановили оперативники Тернопільського відділу поліції, буквально за декілька днів знову повернувся до старого ремесла – пограбував на зупинці громадського транспорту неповнолітнього.

Переляканий хлопчина про випадок не став заявляти до поліції, та правоохоронці самі розшукали потерпілого, коли взяли зловмисника  за подвійне пограбування.

Нападник обирав жертв слабших за себе – студентів, інвалідів. На вулиці Київській підстеріг спочатку учня  професійно-технічного училища. Вивернувши кишені потерпілого, забрав 25 гривень та мобільний телефон, який згодом здав до ломбарду.

Та цього зловмисникові виявилося замало. Буквально за декілька хвилин пограбував чоловіка, хворого на ДЦП.

Знайшовши в нього банківську картку, змусив зняти з неї кошти, які привласнив. Зловмисник так активно контролював стан рахунку жертви, що камера, встановлена в банкоматі, зафіксувала його. Це й допомогло оперативникам затримати грабіжника.

Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Як на Тернопільщині дорожники кидають гроші в промерзлу землю

У Тернопіль заїхала група небезпечних зловмисників на “Мерседесі” з іноземними номерами