Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Бойова тернополянка пляшкою з-під шампанського відправила чоловіка у реанімацію

На Тернопільщині жінка вдарила чоловіка напівпорожньою пляшкою з-під шампанського, в результаті чого той потрапив у реанімацію.

Майже десять годин без свідомості перебував житель села Дзвиняч Заліщицького району. Причина – сварка з дружиною та удар пляшкою.

За словами начальника Заліщицького відділення поліції Андрія Гожія, подружжя разом чотири роки. Обоє молоді – вона 1992 року народження, а він – 1985.

19 грудня вони пішли у гості до родичів. Там не обійшлося без спиртних напоїв.

Під час розмови чоловік та дружина почали сваритися. Після того, як повернулися додому, стали святкувати далі і знову згадали про недавню суперечку.

У ході конфлікту жінка схопила напівпорожню пляшку з-під шампанського та вдарила нею чоловіка по голові. Останній впав, втративши свідомість. Оскільки потерпілий довго не приходив до тями, дружина викликала швидку допомогу й правоохоронців.

Травмованого жителя Заліщицького району з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною вуха госпіталізували до реанімаційного відділення.

Прийшов до свідомості він лише через 10 годин – наступного ранку. Претензій до коханої немає і писати будь-які заяви відмовився. Тому жінку притягувати до відповідальності поліцейські не будуть.

На Тернопільщині дрова подорожчали майже у два рази

На Миколая в’язні колонії отримали в подарунок лимони з наркотиками