Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У суботу діти та дорослі битимуться між собою

Чемпіонат з “вільного бою” пройде у Тернополі. Діти від п’яти років прийматимуть участь у змаганнях. 

Чемпіонат міста з фрі-файту серед вихованців спортклубу “Характерник” відбудеться у суботу, 17 грудня. Змагатиметься дітвора від 5 років і дорослі спортсмени. Підтримати їх можуть усі охочі. Початок о 10.00 у приміщенні школи № 16.

– Це і дитячий, і дорослий чемпіонат, – каже організатор міського чемпіонату СК “Характерник” Олександр Долішній. – Але змагатимуться тільки вихованці нашого клубу “Характерник”.

Виступатимуть діти віком від 5 до 10 років, від 10 до 12, від 13 до 15, від 16 до 18 та старші 18 років. – Діти від пʼти до десяти років виступатимуть у розділі сабмішн-файт, – каже Олександр. – Це означає, що їм заборонені удари, вони лише борються.

Діти у такому віці не мають права робити задушливі прийоми. У їхніх виступах оцінюватимуть позиції, кидкову техніку  та больові прийоми на руки і ноги.

Чемпіонат розпочнуть діти і, за словами організаторів, їх постараються відразу нагородити, щоб вони не чекали до кінця. А тоді турнір продовжать дорослі фрі-файтери. Переможці отримають грамоти та медалі, повідомляє “20 хвилин”.

У Тернополі з’явилась «чорна» дорога, яка щотижня забирає життя людей

20-річний тернополянин осідлав німця і п’яний ганяв по місту (ВІДЕО)