Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У довгожителя із Тернопільщини викрали велику суму грошей

Жертвами аферистів став 89-річний житель села Мізюринці Шумського району. Дві шахрайки, представившись соціальними працівниками, видурили у старенького чоловіка 25 тисяч гривень.

Впустиш до хати невідомих – чекай біди. У цьому переконався ще один старенький мешканець області. Невідомі зловмисниці обманом проникли до помешкання потерпілого та викрали чималі гроші.

25 тисяч гривень зникли з будинку 89-річного жителя села Мізюринці на Шумщині. Пенсіонеру задурили голову обміном старих купюр на нові, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Дві жіночки прийшли до помешкання старенького 13 грудня та, представляючись соцпрацівниками, застосували вже відому аферу з підміною купюр.

Господар дослухався до настанов щодо обміну банкнот на нові і повитягував з усіх сховків 25 тисяч гривень. Спритні шахрайки зуміли так уміло задурманити старого, що він і досі не розуміє, як злодійки покинули помешкання з усією готівкою. Йому ж залишили лише декілька новеньких купюр. Чоловік поділився своєю бідою з правоохоронцями. Крадійок розшукують.

 

Порошенко похвалив скандального нардепа із Тернопільщини

Рішення Тернопільського суду може вплинути на інвестиційну привабливість України