Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Борщеві сьогодні буде спекотно. Обирають мера

За владу у Борщеві  змагаються  8 кандидатів у мери та 12 партій. Вибори проходять у райцентрі та 8 селах, які приєднаються до Борщева шляхом створення об’єднаної громади.

борщів вибори мераНезважаючи на те, що претендентів висунули практично всі провідні політичні сили, основна боротьба за перемогу розгорнеться між  висуванцями «Батьківщини», «Самопомочі» та Блоку Петра Порошенка.

Партія Юлії Тимошенко робить ставку на діючого голову райради Івана Кобилянського, який хоче пересісти у мерське крісло. «Самопоміч» – на чинного віце-мера господарника Володимира Чугаєвського, БПП – на директора місцевого ДЮСШ Віктора Голубця.

Під час виборчої кампанії на Борщівщині побувало чимало ВІП-політиків. За своїх висуванців приїзжали агітувати керівник фракції «Самопоміч» у Верховній Раді Олег Березюк та лідер «Свободи» Олег Тягнибок.

В останній тиждень на підтримку кандидата від влади з’їхалися брати Барни та інші місцеві діячі президентської партії. Вихідцями з Борщівщини є нардеп Побер та голова облради Овчарук. Однак малоймовірно, що це зіграє «на плюс» висуванцю БПП.

Довідка: До складу Борщівської міської об’єднаної територіальної громади увійшли Борщівська міська рада (місто Борщів), Верхняківська сільська рада (село Верхняківці), Висічанська сільська рада (село Висічка), Королівська сільська рада (село Королівка), Мушкатівська сільська рада (села Мушкатівка, Слобідка-Мушкатівська), Пищатинська сільська рада (село Пищатинці), Стрілковецька сільська рада (село Стрілківці), Циганська сільська рада (село Цигани).

 

Тернопільський м’ясокомбінат відкрив фірмовий магазин “Студія м’яса” (ФОТО)

Учасники АТО обурені махінаціями із передбаченими для них землями в Тернопільській області