Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополян закликають долучитися до збору подарунків для захисників Вітчизни

Долучитися до акції зі збору необхідних бійцям у зоні АТО речей, яку проводить Тернопільська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату, запрошуємо всіх жителів міста та області.

armijaПодарунки захисникам Вітчизни на схід України планують відправити до новорічно-різдвяних свят.

Продукти харчування тривалого зберігання (крупи, макарони, консерви – бажано у бляшанках, чай, каву), солодощі (мед, шоколад), засоби гігієни тощо просять приносити в Тернополі на парафію Різдва Пресвятої Богородиці, що на Східному масиві (вул. Клима Савура, 6), або до найближчого храму УПЦ Київського патріархату.

Особливо актуальними, зважаючи на сезон, нині є теплий одяг, протизастудні, противірусні засоби, препарати для зміцнення імунітету, цитрусові. Організатори акції просять, аби передані в зону АТО речі були посортовані (продукти – окремо від одягу), закрутки у скляних банках – добре упаковані. Вантаж доставлятиметься на схід упродовж кількох діб, тож треба зробити все, аби продукти і речі дійшли до адресатів неушкодженими.

– Відправити необхідні нашим захисникам речі в зону АТО плануємо найближчим часом, щоб бійці у День Святого Миколая, на Новий рік чи Різдво відчули наші вдячність і турботу, – каже настоятель храму прот. Олексій Головацький.

За словами о. Олексія, збирати допомогу на схід стає дедалі важче: люди збідніли, виснажились. Проте війна триває, і бійці в зоні АТО так само, як і два роки тому, мають потребу в найнеобхіднішому. Не менш важливо для них відчувати, що вдома їх чекають і люблять.

Окрім подарунків, є потреба і у фінансовій допомозі для закупівлі пального, медикаментів, інших необхідних речей.

Зігріймо українських вояків увагою й любов’ю, подаруймо свято тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає наш спокій, допоможімо їм здобути перемогу!

Джерело: cerkva.te.ua

На трасах Тернопільщини “лівий” спирт продавали бочками

Грип зриває вибори у Борщівській громаді?