Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянам заважають півтораметрові бурульки

Тернополяни скаржаться на роботу ПП «Східний масив». Мовляв, комунальники не розчищають тротуари, а перекладають це на плечі мешканців будинків. Ще і півтораметрові бурульки над головою постійно погрожують забити.

140На сайті міськради у рубриці «Питання-відповідь» тернополяни закликають чиновників навести порядок, аби комунальні служби нарешті почали працювати та прибрали місто.

“У дворі, по вулиці Камінна,5 до цих пір стоять мішки з опалим листям. Ніхто не збирається його вивозити. Відмічу, зібране у мішки опале листя, яке власноручно жильці прибирали ще 12 листопада.

Прибиральник прийшов в обід, для галочки щось там позгрібав з 1/4 території двору, що ближче знаходиться до людського ока, сказав, що приїде машина, забере це листя і все. Листя вже пережило минулий снігопад, дочекалось теперішнього і буде красуватися, як так розумію, до Нового року чи й далі…

Під час минулого снігопаду розгрібали сніг жильці самостійно, прибиральника не було видно взагалі. Півтораметрові сосулі (маю фото) звисали цілий тиждень, дзвонили в міську раду, бо школярі 5 школи намагались сніжками їх збивати, – безрезультатно, попадали самі, – допомогла погода.

Слава Богу, що без травм обійшлося!!! Тепер картина та ж сама, тільки поприсипав сумішшю стежки, які протоптали самі люди і все. Цього разу придбали лопати, розгортаємо сніг самі. Скажіть, будь ласка, скільки ще це буде продовжуватись, коли вивезуть листя і коли ви приведете місто до порядку!!!” – такий коментар залишила обурена жителька.

Жінка-учень за кермом начудила прямо в центрі міста

Земляки Гройсмана скоїли у Тернополі зухвалий злочин (ВІДЕО)