Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, як саме застрелили офіцера поліції з Тернопільщини

Ексклюзивне інтерв’ю у спецвиданні «Гордон» розкриває всі таємниці загадкової перестрілки у Княжичах, яка забрала п’ять життів.  

150Журналіст Костянтин Стогній вважає, що все це не було випадково, а перестрілка була спланованою операцією зачистки правоохоронців.

За словами телеведучого, в офіційних повідомленнях є чимало неспівпадінь. Зокрема, розвідники, які за інформацією правоохоронців сиділи у селі в засідці. Але наслідили так, що працівники служби охорони легко їх знайшли.

“Розвідники ніколи не сидять у засідці. Їх завдання – саме розвідка. У зв’язку з цим, коли я читаю про відправлених у засідку розвідників, я розумію, що це суперечить інструкціям і здоровому глузду. Розвідник не може світитися. Ці розбіжності навіть на рівні перших фраз в офіційних повідомленнях. Був варіант, що їх КОРД міг прикривати, але ж всюди пишуть, що бійці спецпідрозділу приїхали пізніше. Тому я не розумію, як розвідники збиралися затримувати злодіїв, не виявляючи свою причетність до правоохоронних органів”, – зазначив Стогній.

Зазвичай при проведенні таких операції буває так, що є один загиблий і кілька поранених. А тут всі вбиті.

– У Княжичах п’ять убитих і жодного пораненого. Таке відбувається тільки при операціях зачистки. Я не можу стверджувати, що це саме так і було. Але коли при п’ятьох убитих немає поранених – це дуже дивно. Може потрібно було, щоб хтось щось потім не розповів, – говорить журналіст.

Стогній додав, що на місці події жителі села розповідали – убито п’ять поліцейських. Тож дивний слід залишає історія і з правоохоронцем, який помер у лікарні. Адже у поліції запевняють, що це був п’ятий учасник перестрілки, а не шостий.

– А по начальнику КОРД нам сказали, що знайшли його на сусідній вулиці з простреленою ногою і пострілом в скроню. Чи то так зрикошетила куля, то чи добивали – це має з’ясувати експертиза, – додав він.

Чоловік пішов на рибалку і помер

Лідери Helix “розвели” на гроші більше 250 тисяч людей