Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

По квартирі тернополянки бігають довгі пацюки

Мешканка квартири на четвертому поверсі, що на вулиці Просвіти, 19А., побачила у своїй квартирі величезного гризуна. У будинку на щурів ще ніхто не скаржився, каже голова ОСББ.

Жінка встигла сфотографувати “некликаного гостя”.

– Просто серед білого дня по кухні пробіг величезний щур, – розповідає Катерина Мариніна. – Орендуємо квартиру вже близько року, нещодавно з’явилась дірка під тумбочкою. Він прогриз стару трубу на кухні і спокійно проліз до квартири. Страшно уявити, що могло б бути, якби це була ніч і в кімнаті були б маленькі діти. І це на четвертому поверсі – як жити людям на перших поверхах? Чому у підвалах їх ніхто не виводить?

Щур з’їв буханець хліба, але його встигли ліквідувати. З сусідами жінка майже не спілкується, тому не знає чи є у когось схожа проблема. Наразі отвір прикрили склом, більше гризунів не бачили. Будинок належить до ОСББ, і вони  мали б укладати угоду на дератизацію.

– У будинку на щурів ще ніхто не скаржився, – каже голова ОСББ  Григорій Бурик. – Тому ще ніякої дератизації не проводили. У підвалі підгодовують великих котів, тому щурів не мало б бути. Поки що вивчаємо ситуацію, пише “20 хвилин”.

Який розмір податку платитимуть “спрощенці” після підняття мінімальної зарплати до 3200 гривень?

На Тернопільщині знайшли ще один труп