Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Олександр Богомол висловив співчуття родинам загиблих на Київщині поліцейських

Начальник Тернопільського обласного управління Національної поліції Олександр Богомол висловив співчуття родинам та колегам поліцейських, які загинули на Київщині.

svichka3“Трапилася жахлива трагедія на Київщині – загинуло п’ять правоохоронців. Це непоправима втрата для рідних, близьких та колег по роботі. Життя чоловіків обірвалося через непорозуміння під час спецоперації.

Як би там не було, але Нацполіція втратила хороших людей, діти залишилися без батьків,а батьки без синів. Це втрата, яку ніхто і ніколи не зможе компенсувати нічим.

Їхня смерть – це біль для всіх нас. Це страшна трагедія. Вони стояли на захисті миру та спокою людей, але доля вирішила по-своєму, забравши життя хлопців.

Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати. Щиро поділяю Ваше горе і передаю слова підтримки рідним загиблих. Нехай світла пам’ять про наших колег назавжди залишиться у серці кожного”. – написав Олександр Богомол  на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора під час виконання службового завдання внаслідок перестрілки у Княжичах Київської області загинуло 5 правоохоронців.

Через Тернопільщину пройде новий європейський автобан

Через 10 днів тернопільські депутати прийматимуть бюджет міста