Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нова зрада? 2 тернопільських нардепи були відсутні при розгляді питання Новинського

8 грудня Верховна Рада дала згоду на притягення до кримінальної відповідальності мультимільярдера російського походження Володимира Новинського. Постанову підтримало 228 народних депутатів.

26879
Прокуратура підозрює екс-регіонала в незаконному тиску тиску на помічника покійного митрополита УПЦ Володимира.

 

У виступах всіх керівників фракцій, які колись входили в коаліцію «Європейська Україна», звучала підтримка подання Генпрокуратури. Однак з близько 300 депутатів так званої демократичної частину парламенту назбиралося тільки 228 голосів. Багато нардепів з демократичних партій під час розгляду питання Новинського за даними електронної системи голосування були відсутніми. Зокрема, 33 депутати з фракції БПП, 25 – з «Народного фронту», 9 – з «Батьківщини», 6 – з Радикальної партії, 1- з «Самопомочі».

У цьому непривабливому списку опинились і два «слуги народу», пов’язаних з Тернопільською області – Володимир Соляр з «Народного фронту» та Юрій Чижмарь. У перший робочий день пленарного тижня 6 грудня Володимир Соляр працював на своєму місці. Щодо пана Чижмаря, то згідно даних письмової реєстрації з початку тижня він перебуває у відрядженні.

Раніше ЗМІ пов’язували колишнього голову Тернопільської облдержадміністрації з іншим олігархом Дмитром Фірташем.

На Тернопільщині розшукують жінку, яка вийшла з дому ще у перший день зими

У Тернополі арештували “мажора”, який на смерть збив пішохода