Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині шукають 6 нових керівників для райвідділів поліції

Процес атестації в Головному управлінні Національної поліції Тернопільщини закінчено. З дня на день очікується надходження постійного штатного розпису.

policiyaСтворено всі умови для ефективної та якісної роботи. Але значний некомплект у підрозділах  ГУНП впливає на кадрову стабільність, зазначають у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

У зв’язку з цим виникла проблема з підбором кандидатів на вакантні керівні посади, зокрема це шість вакансій начальників територіальних підрозділів та дванадцять вакансій їхніх заступників.

Керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол звертається до всіх працівників поліції, ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ, громади краю з проханням надати пропозиції щодо комплектування вакантних керівних посад поліцейськими з числа діючих співробітників:

– Якщо ви переконані, що ці люди зможуть достойно виконувати покладені на них завдання, володіють достатніми діловими та професійними якостями, мають повагу від колег та людей, чекаю на ваші пропозиції. Кандидатуру кожного претендента буде вивчено  і кращих з них  рекомендовано на розгляд поліцейської комісії.

Керівник зазначає, що йому  важливо почути думку людей про можливих кандидатів, а також щодо діючих працівників.

Інформацію можна надсилати на електронну адресу   аlbomnik@urk.net. Конфіденційність переписки та нерозголошення отриманих відомостей Олександр Богомол гарантує.

На Тернопільщині 5 годин гасили пожежу на столярному підприємстві (ФОТО)

У Тернопільській області освітянам почали затримувати виплату зарплат