Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині водій автомобіля “Субару” збив на смерть 58-річну жінку

58-річна жінка загинула внаслідок аварії, яка вчора ввечері трапилася у Підгаєцькому районі.

З травмами та забоями до Підгаєцької центральної лікарні потрапили двоє жителів села Сільце. Чоловік – 1943 року народження та жінка – 1958-го травмувалися у дорожньо-транспортній пригоді.

Аварія трапилася 20 грудня близько 17:00, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За словами начальника Підгаєцького відділення поліції Юрія Куньки, збив людей їхній односельчанин. Він, керуючи автомобілем «Subaru Forester», їхав у бік Монастириська. Потерпілі йшли в тому ж напрямку узбіччям проїжджої частини, оскільки тротуару для пішоходів у селі немає.

Водій стверджує, що його засліпили фари зустрічної вантажівки і він не помітив людей. Жінку, яка знаходилася ближче до дороги, іномарка зачепила капотом. Її з черепно-мозковою травмою, внутрішньо-черевним крововиливом, забоєм органів черевної порожнини та з травматичним шоком доправили до лікарні. Проте ушкодження потерпілої виявилися несумісними із життя. Жінка померла.

Травми чоловіка лікарі характеризують, як легкі тілесні ушкодження. Триває слідство.

Тернопільські школярі через карантин по суботах вчитися не будуть

Колишні міліціонери пікетували Тернопільську ОДА