Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На тернопільського нардепа хочуть подати до суду за бійку в парламенті

Народний депутат від БПП Павло Кішкар готує судовий позов проти тернопільського нардепа, свободівця Михайла Головка.

Народний депутат від БПП Павло Кішкар готовий через суд зобов’язати колегу Михайла Головка, з яким мав сьогодні сутичку у парламенті, публічно вибачитися. Тернопільський нардеп також погрожує зустрічним позовом.

Про це вони заявили в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“Людина повинна публічно вибачитися за ті слова, які кинула на мою адресу… Ми готуємо судовий позов. Будемо просити суд підтримати на позовні вимоги і зобов’язати Головка публічно вибачитися”, – заявив Кішкар.

У свою чергу народний депутат Головко готовий подати зустрічний позов.

“Я готовий. Він звинуватив мене. Це взагалі маразм. Але я готовий і зустрічний позов подавати, у суді відстоювати честь і достоїнство. І у мене є для цього переконливі аргументи”,   – заявив він.

При цьому Головко здивований бурхливою реакцією колеги-депутата на свій виступ: “Я не знаю чому Павла Кішкаря зачепив мій виступ. Можливо, у нього є якийсь особистий інтерес, або особиста вигода”.

Як раніше повідомлялося, сьогодні на ранковому засіданні ВР між народними депутатами Михайлом Головком і Павлом Кішкарем виникла сутичка.
У своєму виступі з парламентської трибуни Головко зачепив питання компанії ПАТ “Укргазвидобування”. Зокрема, він говорив про те, що компанія повинна бути безпосередньо підпорядкована Кабінету Міністрів.

Під час його виступу Кішкар кілька разів висловив своє обурення і назвав брехнею окремі дані, озвучені колегою.

Після завершення виступу Головко між ним і Кішкарем виникла словесна перепалка, яка переросла у сутичку. Сутичка тривала кілька секунд, парламентаріїв розтягнули колеги.

Джерело: telegraf.com.ua

 

Новорічно-різдвяна програма для тернополян на ці вихідні

Поблизу Тернополя підприємці стрілялися за землю