Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На “Дружбі” розтрощили європейську зупинку (ФОТО)

У Тернополі взялися за реалізацію проекту «smart»-зупинки громадського транспорту з павільйоном торгового призначення європейського зразка. Розташована вона буде на вулиці Мазепи.

Сам павільйон вже закінчують монтувати. Люди, які виконують роботи кажуть, що спочатку завершать накриття майбутнього магазину, а згодом приступлять і до інших етапів.

Нагадаємо, тут передбачається облаштування безкоштовного WiFi доступу, буде доступний моніторинг місцезнаходження транспорту за допомогою сервісу “detransport.com.ua“, прогноз погоди та новини Тернополя. Принаймні, так обіцяв підприємець, який і запропонував реконструкцію зупинки громадського транспорту з добудовою торгового об’єкту.

До слова, вандали вже встигли познущатися із недобудованого приміщення. Невідомі вибили скло за яким у майбутньому мав би стояти монітор, де в відображалася вищезгадана інформація. Схоже, підприємцю доведеться замінити склопакет. Залишається лише риторичне питання: чим керуються особи, які дозволяють собі нищити чуже майно?

Тепер тернополяни будуть чистими за графіком

Тернопільські феєрверки “підірвали” соцмережі