Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Любителів піротехніки візьмуть за жабри

Патрульні продовжують «відловлювати» несвідомих громадян, які влаштовують феєрверки чи підривають петарди. На них чекають штрафи.Заборона на використання будь-яких піротехнічних засобів діятиме, поки не закінчиться неоголошена війна на Сході.

Тернополянам вкотре нагадують: використання піротехніки в обласному центрі заборонене. Відповідне розпорядження у Тернополі діє від 2014 року – початку антитерористичної операції і триватиме до її завершення. Порушникам загрожує адміністративна відповідальність.

Реагувати на порушення повинна не лише поліція, а й звичайні жителі обласного центру. Повідомляти про вибухи петард, використання салютів чи феєрверків можна за номером міської ради – 15 – 80, чи безпосередньо за телефоном – 102.

«Ми хочемо нагадати жителям Тернополя, що заборону на використання піротехніки ніхто не скасовував. На жаль, в обласному центрі вже були зафіксовані порушення. Тож ми ще раз нагадуємо про адміністративну відповідальність, а також звертаємося до свідомості місцевих жителів. На Сході іде війна, у якій беруть участь наші земляки, захищаючи нашу Батьківщину, ми не можемо собі дозволяти якихось вибухів чи феєверків. За порушення передбачена адміністративна відповідальність – це штраф від 255 гривень», – відзначив  заступник начальника ГУНП в області Руслан Балик.

Жителів Тернопільщини просять бути свідомими і не вдаватися до цього порушення.

Біля ринку на дорозі чоловік стікав кров’ю

Тернополянин загадково зник по дорозі до столиці