Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Завтра у Тернополі депутати будуть ділити два мільярди

Гаряча п’ятниця очікується 16 грудня у Тернопільській міській раді.

Завтра відбудеться сесія міської ради, на якій депутати мають розглянути понад 250 (!) питань. Традиційно більшість із них земельні, однак без сумніву головне питання майбутньої сесії – бюджет міста Тернополя на 2017 рік.

Згідно з підготовленим проектом рішення, бюджет Тернополя на 2017 рік становитиме близько 2,2 млрд. гривень, що на 26% більше за цьогорічний міський бюджет.

Втім, особливої радості від цього зростання поки немає, адже разом із доходами зростуть і додаткові видатки, покладені у новому році на міський бюджет. Тож, ймовірно, довкола бюджетного питання завтра точитимуться гострі дискусії.

А у “хвості” порядку денного внесено ще два цікавих питання – про звіт управління житлового-комунального господарства та управління транспорту. Саме до цих двох структур було найбільше нарікань під час нещодавнього снігового колапсу.

Звітуватимуть в. о. начальника управління ЖКГ Олег Соколовський та начальник управління транспорту Ігор Мединський. Якщо до першого чиновника претензій наразі немає, оскільки він керує управлінням в статусі в. о після звільнення Миколи Лесіва, то до Ігоря Мединського у депутатів, ймовірно, виникне чимало запитань.

Тернопільського депутата за сутенерство посадили під домашній арешт

У Тернополі на “чорному ринку” долар сьогодні продають за 27 гривень