Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Для сутенера із депутатським мандатом прокуратура просить суворіший запобіжний захід

Депутат однієї із сільських рад Тернопільського району, якого підозрюють у сутенерстві, згідно з рішенням суду взято під цілодобовий домашній арешт.

Тернопільська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно депутата однієї із сільських рад Тернопільського району, підозрюваному у вчиненні розпусних дій щодо неповнолітніх та втягнення осіб у зайняття проституцією з використанням шантажу та уразливого стану і звідництва для розпусти з метою наживи.

Розслідуванням встановлено, що зловмисник знайомився із дівчатами, використовуючи соціальні мережі, а згодом шантажем змушував їх до зайняття проституцією, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

У середу, 14 грудня, депутату 7 скликання однієї з сільських рад Тернопільського району Тернопільської області вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.156(розбещення неповнолітньої особи), ч.4 ст.301(примушування неповнолітньої особи до участі у створенні зображень порнографічного характеру та їх розповсюдження), ч. 2 ст.302 (звідництво для розпусти з метою наживи) та ч.2ст.303 (втягнення в зайняття проституцією кількох осіб з використанням шантажу) КК України.

Цього ж дня у Тернопільський міськрайонний суд скеровано клопотання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 128 000 грн. За результатами розгляду судом прийнято рішення про застосування відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Вказане рішення оскаржується Тернопільською місцевою прокуратурою.

Читайте також:
Тернопільського депутата за сутенерство посадили під домашній арешт

Зима зимою, але у Тернополі продовжують повним ходом вкладати бруківку (ФОТО)

Завтра у Тернополі урочисто відкриють головну ковзанку міста (ФОТО)