Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутат обласної ради так і не зрозумів, чому на Тернопільщину приїздив Гройсман

Один з найактивніших депутатів Тернопільської обласної ради Олександр Башта здивований метою приїзду прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

bashtaДепутат зазначає, що візит глави уряду відбувся у стилі показухи зразка радянських часів. Натомість громадськість так і не почула від прем’єр-міністра відповідей на ряд актуальних питань сьогодення.

“До нашого славного Тернопілля завітав прем’єр-міністр Гройсман, який вручив ключі від 13 автобусів для шкіл та зустрівся з представниками ОТГ (об’єднаних територіальних громад – ред.), і звісно наобіцяв їм манни небесної на наступний рік в стилі свого боса – “обіцяй грошей, а там воно якось буде”.
Все відбувалось у неокласичному стилі показухи зразку радянських часів. Приїхав чиновник – сніги відгорнули, дороги посипали, ями закидали, людей зігнали, дітьми прикрились… концерт підготували.
На цьому весь позитив від візиту і закінчився. Залишилось лише одне питання – а чого власне пан Гройсман прилітав до нас?
Вручити ключі, пообіцяти грошей ? І це рівень прем’єра?
Чому пан Гройсман “зустрівся” тільки з представниками ОТГ, яких у нас хоч і кажуть, що найбільше по всій Україні, але це всього 24-26% від всього загалу громад. А з іншими то вже і не треба зустрічатись?
Чому пан Гройсман не зустрівся з депутатами області, не поділився своїм баченням розвитку Тернопільщини (якщо мав такий), не захотів почути думки місцевих депутатів.
Чому пан Гройсман поперся в лікарню, до якої не має жодного відношення, і зовсім “забув” привітати Тернопільчан з 50-ти річчям заснування Тернопільського району… а його хотіли бачити та чути.
Тому і залишиться весь цей “вояж” Гройсмана до Тернопільщини в розряді незрозумілого – чого ж хотів той пан?” – написав Олександр Башта на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман перебував на Тернопільщині з робочим візитом у четвер, 8 грудня.

Читайте також:
Чому Володимир Гройсман посварився з водієм 13-ої маршрутки? (ВІДЕО)
У Тернополі Гройсман влаштував фотосесію із радісними лікарями (ФОТО)

У Тернополі та області закатують гроші в болото (ФОТО)

На Тернопільщині чоловік убив дружину, тіло розчленував та викинув у річку Збруч