Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутат міськради розповів про цинізм молодих народних обранців

Петро Ландяк

«Бронзовий» призер мерської кампанії, голова фракції «Громадянської позиції» у Тернопільській міськраді Петро Ландяк у Facebook поділився своїми думками щодо сесійного засідання 16 грудня.

Петро Ландяк

«Прикро, бо домінували обмани, брехня, лукавство, цинізм, перекручення фактів, безпринципність, здача один одного (спочатку депутати тусуються разом- потім здають один- одного), вищість партійних інтересів над суспільними, – пише Ландяк. А це не дає перспектив!!! Головне – виконавці цього негативу, в основному 30-40 річні за віком. Так як Україні лише 25 років – значить в наших дійових осіб (депутатів) у 5-15 років твердо вліз СРСР, який заклав основу вищевказаних негативів. Згадую Мойсея, який 40 років водив ізраельтян. Хто виведе з нашого життя оці пороки? Часто чую , як молоді люди кажуть: це ж політика! Відповідаю їм – політика тут ні при чому!!! Вона залежить від виконавців!!! Від їх чесності, гідності і порядності»,- стверджує депутат.
Наперодні сесії фракція «Громадянської позиції» пропонувала відправити у відставку заступника міського голови голови Владислава Стемковського.

Тернополянки засмутили вболівальників у Чехії

Ігор Гуда про новий фінансовий рік: «Інвестиції в енергозбереження – це вклад в українські сім’ї»