Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Голодний злодій у пошуках їжі розвалив стіну бару

У Тернополі затримали жителя Херсонщини, який пошкодив стіну та проник у приміщення бару.

braslety1Одразу дві статті Кримінального кодексу слідчі Тернопільського відділу поліції інкримінують раніше судимому жителю Херсонщини.

Зловмисник обікрав кафе та незаконно проник до продуктової крамниці, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Коли в торговому закладі по вулиці Медовій спрацювала сигналізація, поліцейські охорони, прибувши на виклик, застали в крамниці невідомого чоловіка. Лиходія доправили до міського відділу поліції.

Вже тоді з’ясувалося, що, окрім незаконного проникнення до продуктового магазину, на совісті 46-річного херсонця ще й крадіжка з бару, що по вулиці Шептицького. До громадського закладу зловмисник проник, пошкодивши стіну. Викрав звідти продукти харчування та гроші з каси, завдавши власниці збитків на суму майже триста гривень.

Щодо зловмисника розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 та частиною першою статті 162 ККУ. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Відомий тернопільський генерал вимагає відправити Авакова у відставку

У Тернополі оштрафували дезорієнтованого водія маршрутки