Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Таксист під кайфом крав у тернополян номерні знаки (ВІДЕО)

Працівники поліції затримали тернополянина, якого підозрюють у крадіжці номерних знаків. Під час огляду в його авто Лада-Калина знайшли порошкоподібну речовину,  ззовні схожу на амфетамін.

172Зловмисник пробував втекти, але йому це не вдалося. Під час затримання водій був з ознаками наркотичного сп’яніння.

На  102 зателефонував житель обласного центру і повідомив, що на вулиці Київській водій автомобіля Лада-калина здійснює крадіжки номерних знаків.

Вказаний транспортний засіб поліцейські виявили на перехресті вулиць Київська-Тарнавського та почали переслідувати. Водій на вимогу про зупинку транспортного засобу не реагував.  На вулиці Чубинського зловмисник спробував втекти у двір будинку, але його затримали.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду транспортного засобу в багажному відділенні було виявлено  шість пар іноземних номерних знаків. Також у салоні на  задньому сидінні та під килимками водійського та переднього пасажирського сидінь було знайдено паперовий згорток та поліетиленові пакетики із порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психоактивну речовину амфетамін.  31-річний водій був з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

Окрім адміністративної відповідальності – поліцейські склали протоколи за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння та невиконання вимоги про зупинку, зловмисник понесе й карну. Щодо нього розпочато кримінальне провадження за зберігання наркотиків – частина перша статті 190 ККУ. Правову оцінку слідчі дадуть і фактам викрадення номерних знаків. Також з’ясувалося, що зловмисник на момент затримання перебував у розшуку за підозрою у вчиненні крадіжки з магазину побутових товарів, звідки викрав косметики на майже півтори тисячі гривень. Слідство триває.

 

Біля клубу «Бомба» у Тернополі побили африканця та забрали в нього телефон

Скоро у Тернополі поменшає водіїв