Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Школярам так і не показали Гройсмана – на перерві дітям заборонили виходити із класів

Сьогодні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман побував з робочим візитом на Тернопільщині.

grojsman1Спершу відвідав село Скорики Підволочиського району, де взяв участь у врученні 13 шкільних автобусів, провів нараду з головами об’єднаних територіальних громад, а також завітав на фруктосховище, що належить ТОВ «Україна», директором якого є Герой України, заслужений працівник сілького господарства України Олег Крижовачук.

Звичайно, як і будь-який візит чиновника високого рангу, візит прем’єр-міністра також не відбувся без властивого йому пафосу.

Але якщо всі були готові до показових виступів і красномовних фраз, то охорона на в’їзді до школи, де, власне, відбулася робоча нарада, а також металошукачі, через які потрібно було пройти, щоб потрапити на неї до актової зали, стали такою собі «родзинкою» програми. Крім того, незважаючи на перерву для учнів, дітей з класів не випускали. За тим, щоб не виникало незрозумілих ситуацій, стежила охорона прем’єра.

Відтак, за результатами робочої наради, обговорили проблемні питання й поїхали до Тернополя на відкриття інфекційного відділення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 8 грудня, літак з Володимиром Гройсманом і його командою, яку він узяв з собою на Тернопільщину, а це близько тридцяти осіб, приземлився у Тернопільському аеропорту. Найближчим часом інших рейсів до нашого міста не передбачається.

Галина ТИХА

На Довженка тернополяни не давали втекти злодієві

Чому Володимир Гройсман посварився з водієм 13-ої маршрутки? (ВІДЕО)